Tietoa tekijästä

Textorin taustalla

Textor on turkulaisen Tuula Laamasen yritys, joka on perustettu 2022 tuottamaan journalistisia ja kaupallisia tekstejä pk-yrityksille ja medialle. Monipuolisen kokemuksensa ja laajan tietämyksensä takia Tuulalla on erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä runsaasti ideoita tai vaihtoehtoja asioiden toteuttamiseen.

 

Koulutukseltaan Tuula on Filosofian maisteri pääaineenaan kirjoittaminen, joka on sisältänyt luovan kirjoittaisen lisäksi journalistiikan, yhteisöviestinnän (kandidaattitutkinto), taidekasvatuksen ja markkinoinnin opintoja. Hänellä on myös lukuisia muita kursseja media-alalta. Erilaisia opintoja on kertynyt myös ravitsemuksesta, kiinalaisesta lääketieteestä terveydenhuollon juridiikasta oikeustieteen perusteita myöten.

 

Textoria ennen Tuula työskenteli vuosia digitaalisen ja SEO-markkinoinnin asiantuntijatyössä, jossa hänet palkittiin Parhaana B2B-myyjänä kahtena vuonna peräkkäin.

 

Tätä ennen hän työskenteli kirjankustantamon johtajana yli 10 vuotta ja aiemmin mm. muodin ja pukeutumisen, esiintymisen sekä ravintotiedon kouluttajana noin 14 vuotta.

 

Erilaiset käyttöjärjestelmät ja verkkoalustat ovat Tuulalle mieluisia työskentely-ympäristöjä. Uusien sovellusten oppiminen ei ole koskaan tuottanut hänelle vaikeuksia.

 

Tuula on työskennellyt freelance-journalistina eri medioille nuoruudestaan alkaen. Ensimmäiset palkkiot sanomalehdeltä hän sai vitsien kirjoittamisesta.

Vuonna 2004 hän sai 3. palkinnon Valtakunnallisessa H. C. Anderssenin juhlavuoden satukirjoituskilpailussa.

 

Tuula on työskennellyt Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden vastaavana tuottajana, Pirkanmaan Yrittäjien aluetoimistossa jäsenhankkijana ja Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallituksen jäsenenä ja työvaliokunnassa sekä Joensuun Yrittäjänaisten ja Rääkkylän Yrittäjien puheenjohtajana. Yrittäjyyden edistäminen on Tuulalle tärkeää.

 

Arvoiltaan Tuula on totuudellinen, reilu ja yrittäjähenkinen ideanikkari, joka tykkää herätä varhain ja lukea uutiset Suomesta ja maailmalta. Erityisesti häntä kiinnostavat talouteen, terveyteen, tieteisiin, trendeihin ja ilmiöihin liittyvät uutiset sekä politiikka Suomessa ja maailmalla. Myös markkinointi- ja viestintäalaa Tuula seuraa tiiviisti. Hän on intohimoinen ja monipuolinen kirjoittaja, tietokirjojen lukija ja tiedon hankkija.

 

Tietokirjailija hän on itsekin. Ravintoterapian käsikirja ilmestyi 2004, jonka jälkeen siitä on otettu lukuisia painoksia.

 

Erityisperehtyneisyys Tuulalla on profetiakirjoittamiseen ja siihen liittyvään henkisyyteen, josta hän on tehnyt 349-sivuisen pro gradu -työn vuonna 2012. Toistaiseksi hän on ainoa tämän alan asiantuntija maailmassa. Hän kerää aiheeseen liittyvää tietoutta edelleen ja on esitelmöinyt löydöksistään eri ryhmille.

 

 

Harrastuksiin kuuluvat kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi myös rentouttavat päiväpatikat ja pitkät kävelylenkit, taidenäyttelyt ja ompelu.

 

Hyödynnä sinäkin Tuulan monipuolista osaamista!

 

Ota yhteyttä ja kerro tekstitarpeistasi!

 

 

 

Maksuton alkuneuvottelu - Ota yhteyttä nyt!

Palveluksessasi

TEKSTIPALVELU

Palveluksessasi monipuolinen ja idearikas tekstintuottaja, jolla on ymmärrystä mediasta, toimialoista, markkinoista, myynnistä, ihmisistä ja yrittäjien kaupallisista tarpeista!

 

Ota yhteyttä tästä!

Journalistiset artikkelit

Uutiset

Henkilöhaastattelut

Kolumnit

Tietokirja-arvostelut

Näyttelyarvostelut

Yritysuutiset

Muotiin ja ravitsemukseen liittyvät

Tiedeartikkelit...

Sopimuksen mukaan!

 

 

Kaupalliset artikkelit

Mediatiedotteet

Uutiset

Natiivit

Advertoriaalit

Blogiartikkelit

Kotisivujen päivitykset

Myynninedistäminen