Koronan uusi variantti BA2.86 rantautunut Suomeen

Ärhäkkä B.2.86-koronavirusvariantti ilmaantunut Suomeen – tutkijaryhmä kieltäisi vanhusväestön rokottamisen kokonaan kuolemanvaaran takia

Uutisvälineistä ei tällä hetkellä ole saatavissa tietoa koronaviruksen uusimmista käänteistä. Our World Data -tietopalvelun ja Suomen jätevesilukemien mukaan koronatartunnat ovat voimakkaassa kasvussa. Syyskuussa julkaistun tutkimuksen mukaan uusiin koronarokotteisiin on kuollut 1 ihminen 470:ää elävää kohden vain alle kolmen vuoden aikana. Tutkijat vetoavat, että yli 60-vuotiaiden rokottaminen pitää lopettaa kokonaan kuolemanriskin takia.

Our World Data -tilaston mukaan 20.10. on Suomessa rekisteröity yhteensä 2301 koronatartuntaa, kun 30.9. niitä oli 1647. Kasvua 654 uutta tartuntaa 3 viikossa, mikä tarkoittaa 218 tartuntaa per viikko.

Saman aikavälin sisällä on tullut 43 uutta koronakuolemaa, eli noin 14 per viikko. Kuolleisuus on 6,4 % tartunnan saaneista.

Uusi BA.2.86-virusvariantti leviää ärhäkästi – rokotteet eivät tehoa

X-viestipalvelussa Tuomas Mattila -niminen tutkija (SYKE) päivittää viikoittaiset suurten kaupunkien jätevesien koronaviruslukemat. Mattilasta tilanne alkaa vaikuttaa tosi pahalta, koska kaikkien suurten kaupunkien jätevesissä viruspitoisuudet ylittävät jo 6 kuukauden keskiarvot, eli käppyrät ovat jyrkässä nousussa.

Koronanvirusten määrä jätevesissä voimakkaassa kasvussa

Omicronin uusinta muunnosta, BA.2.86-varianttia seurataan tarkoin, koska se ohittaa kaikki rokotteet ja tarttuu todella ärhäkästi. Nyt sekin muunnos on lisääntymässä Suomessa. Vielä elokuun lopussa kyseinen variantti oli hyvin harvinainen Euroopassa.

”BA.2.86 may be more capable of causing infection in people who have previously had COVID-19 or who have received COVID-19 vaccines.” CDC sanoo.

Uskotaan, että uudet mRNA-rokotteet voisivat tehota tähän varianttiin. Tartunnat eivät ole annetun tiedon mukaan olleet erityisen vakavia, mutta lisää tietoa annetaan, kun sitä saadaan. Tietoa ei siis vielä ole riittävästi.

”At this point, there is no evidence that this variant is causing more severe illness. That assessment may change as additional scientific data are developed. CDC will share more as we know more.”

Kun BA.2.86-varianttia on verrattu sen aiempaan BA.2-varianttiin, on tässä uudessa muunnoksessa yli 30 uutta aminohappoa, mikä tekee siitä erilaisen. Rokotteet tai aiempi Covid-tartunta eivät suojaa tältä variantilta.

Pfizer myöntänyt rokotteensa aiheuttaneen haittavaikutuksia

Eilen oli X-viestipalvelussa uutinen, jossa Pfizer on viimein myöntänyt mRNA-rokotteen riskit tosiksi.

Terveysviranomaiset ympäri maailman ovat toimittaneet dataa koronarokotehaitoista, mutta eri valmistajat ovat kiistäneet ne jyrkästi, vaikka todisteet kertovat aivan muuta. Poikkeuksellisen vaarallinen rokote on ollut alle 20-vuotiaille miehille. Silti rokotehaittoja on ollut kaikissa ikäryhmissä, monille rokote on koitunut kuolemaksi.

”Though cases of myocarditis and pericarditis are rare, when cases have occurred, they have most frequently been seen in adolescent and young adult males within 7 days after receiving the second dose of an mRNA COVID-19 vaccine; however, cases have also been observed in females, in other age groups, and after other doses.” toteaa CDC.

Pfizer myöntää, että Comirnaty-rokotteen seurauksena on viikko rokotuksen jälkeen ilmaantunut muun muassa rintakipua, katkonaista hengitystä tai puristavaa tunnetta sydämessä.

Lapsille rokotteesta on seurannut huimausta ja pyörtymisiä, voimakasta väsymystä ja energian puutetta, sitkeää oksentelua ja vatsakipua, pitkäaikaista kalpeutta kasvoilla. Silti yhtiö edelleen suosittelee rokoteiden ottamista.

***

Pari kuukautta sitten Australian parlamentti tenttasi Pfizerin johtoa, koska havaittuja rokotekuolemia oli ollut liikaa. Rokotteella luvattiin suojaa virukselta ja koronatartuntojen ehkäisemistä. Kuulemisessa Pfizerin johto ei myöntänyt mitään ongelmaa ensi alkuun, mutta lopuksi suostui toteamaan, ettei haittoja ollut tutkittu tarpeeksi eikä heillä ollut niistä tietoa. Tässä YouTube-video, miten parlamentti hiostaa ja Pfizerin johto toistaa samaa mantraa.

Koronarokotteet aiheuttaneet ylimääräisiä kuolemia erityisesti yli 60-vuotiailla

Nyt syyskuussa julkaistussa Correlation Research in the Public Interest -tutkimuksessa selvitettiin eteläisen pallonpuoliskon neljällä mantereella ja 17 maassa ilmantuneita Covid-19-rokotekuolemia. Raportin päättelyosassa todetaan:

”The all-ages vaccine-dose fatality rate (vDFR), which is the ratio of inferred vaccine-induced deaths to vaccine doses delivered in a population, is quantified for the January-February 2022 ACM peak to fall in the range 0.02 % (New Zealand) to 0.20 % (Uruguay). In Chile and Peru, the vDFR increases exponentially with age (doubling approximately every 4 years of age), and is largest for the latest booster doses, reaching approximately 5 % in the 90+ years age groups (1 death per 20 injections of dose 4). Comparable results occur for the Northern Hemisphere, as found in previous articles (India, Israel, USA).”

Otteessa todetaan, että viimeisimmän buustirokotekerran jälkeen kuolemien määrä käytännössä kaksinkertaistui ikäryhmittäin jokaisen seuraavan 4 ikävuoden jälkeen. Yli 90-vuotiaiden kohdalla kuolemia oli jo 5 prosenttia, eli neljännen buustirokotteen jälkeen jokaista 20:tä rokoteannosta kohti tuli yksi kuolema. Samanlaisia havaintoja oli todettu myös pohjoisella pallonpuoliskolla.

”This would correspond to a mass iatrogenic event that killed (0.213 ± 0.006) % of the world population (1 death per 470 living persons, in less than 3 years), and did not measurably prevent any deaths.”

Tutkijaryhmä vaatii lopettamaan ikääntyneiden rokottamisen kokonaan perusteettomana

Rokotteet eivät siis estäneet kuolemia, vaan lisäsivät niitä. Jokaista 470 rokotettua kohti tuli keskimäärin yksi rokotekuolema. Datan perusteella tutkijat arvioivat, että ylimääräisten kuolemien määrä on todellisuudessa suurempi.

Kun verrataan mRNA-rokotteita tavanomaisiin perinteisiin virusrokotteisiin, on kuolemien määrä ollut uusilla rokotteilla 1000-kertainen kaikissa ikäryhmissä. Näin ollen kyseisten rokotteiden toksisuus on vahvasti aliarvioitu, tutkijat huomauttavat. Erityisen hankalaa on viranomaisille ollut myöntää, että heikkokuntoisten potilaiden kuolema on johtunut rokotteesta.

Laskennallinen arviointi todentaa sen, että mRNA-rokotteista johtuvia kuolemantapauksia on ollut 1 per 470 rokotettua ihmistä vain kolmessa vuodessa. Rokotteilla ei ole ollut kuolemia estäviä vaikutuksia, vaan päinvastoin.

Tutkimusryhmä vaatii, että varsinkin ikääntyneiden rokottaminen pitää lopettaa kokonaan. Tutkimusdata vahvistaa sen, että yli 60-vuotiaista alkaen rokotekuolemat lisääntyvät jyrkästi.

”These vDFR values are consistent with all prior evaluations based on ACM:

  • 1 % (1 death per 100 injections)(nominally all ages) in India (Rancourt, 2022)
  • 0.55 % (1 death per 180 injections) for 80+ year-olds in Israel (Rancourt et al., 2023)
  • 0.93 % (1 death per 110 injections) for 85+ year-olds in Australia (Rancourt et al., 2023)

Näiden synkkien lukemien takia tutkimusryhmä vetoaa eri maiden hallituksiin, että kansanterveyspolitiikassa tulee laittaa heti ehdoton paussi vanhusväestön ensisijaisessa ja perusteettomassa rokottamisessa, ja sama koskee influenssarokotteita.